0

Főoldal

Üdvözöljük honlapunkon!

Kedves Vendégeink.

Gurman pont gyűjtésre lehetőség van minden olyan leadott rendelésnél, ahol nem történik pont beváltás.

 

Pontgyűjtés
Pontgyűjtő információ

A kosárban lévő információs sávban, az `i` (információ) betűre kattitva található, mely termékekre, díjakra nem kapható Gurman pont.

Pont beváltás az alábbiak szerint működik:

A rendelés lezárása oldalon van lehetőség a már meglévő pontokat beváltani. 1 pont = 1 Ft. A pontokat 1000 Forintonként lehet beváltani, illetve, a teljes rendelés összegére (ha van annyi pont). Ha a beváltható pontok összege nem éri el az 1000Ft-ot, abban az esetben csak a meglévő pontokat lehet beváltani.

Pont beváltás
Rész összeg opnt beváltás
Teljes összeg pontbeváltás

Minden pontgyűjtéssel kapcsolatos tranzakció megtekinthető a Profilom -> Tranzakciók menüpont alatt.

Minden leadott rendelés után 72 óra elteltével íródnak jóvá a pontok, melyek levásárolhatóak. Amennyiben a rendelés sztornózásra kerül, úgy a pontok jóváírása sem történik meg.

Pont beváltásnál a pontok azonnal levonódnak. Amennyiben 72 órán belül a rendelés sztornózásra kerül, abban az esetben a beváltott pontok jóváíródnak.

Kártyás fizetés esetén a pontok zárolódnak. Amennyiben sikeres a banki tranzakció, a pontok levonásra kerülnek. Ha a banki tranzakió sikertelen, abban az esteben azonnal feloldódik a zárolt pontok összege.

Abban az esetben, ha a banki oldalon bármiféle probléma van, mely gátolja a vásárlót a webshopba történő visszajutásba, vagy nem tisztázódott azonnal a tranzakció sikeressge, úgy sikertelen tranzakció esetén 72 óra elteltével jóváíródnak a fel nem használt pontok.

Tranzakciós lista

Rendelésem

Szállító: Gurman Balkan Grill & Pizza
Átvételi/Szállítási cím:

Üres a kosarad